Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Vitale lunch training, als start voor verzuimreductie

Ik geef aan 5 bedrijven een cadeau, dit is een gratis vitale lunch training twv € 250,- ( de kosten voor de lunch a € 10.50 pp en de evt reiskosten zijn voor rekening van je bedrijf) de rest voor mij, een perfecte start voor meer vitaliteit bij je medewerkers.

Gezond lunchen en leren, als start sein voor meer vitaliteit in je bedrijf. Preventief samen werken voor een betere gezondheid.

Je wil als bedrijf echt de stap zetten tot meer vitale medewerkers, want je merkt dat je mensen vaak of langdurig ziek zijn, moe zijn, slecht slapen, lichamelijke klachten hebben, hoge werkdruk ervaren. De vitale lunch training is een mooie start voor een vitaliteits traject, wat voor een echte verandering zorgt.

Vitaliteit is meer dan niet ziek zijn, het is de kracht om niet ziek te worden en dat doe je door een integrale aanpak. Belangrijke pijlers zijn hierbij uiteraard voeding en beweging, maar niet minder belangrijk zijn: bv de aanpak van stress, slapen, balans werk en privé, ontspanning, mindset, worden de kernkwaliteiten benut en hoe (pro) actief ben je in alles, dus een compleet plaatje van sociaal emotioneel, fysiek en mentaal welbevinden van je medewerkers.

Een vitale medewerker is: productiever, betrokken, gedreven, beter gemotiveerd en verzuimd aanmerkelijk minder.

Hoe zou het voor je zijn Als je op een ongedwongen, gezellige manier je medewerkers een start kan laten maken om vitaler te worden. Jij die de aftrap geeft en zo laat zien dat vitaliteit erg belangrijk is voor jouw als baas en je bedrijf. Met als resultaat vitalere medewerkers die een gevoel van waardering en erkenning hierdoor krijgen. Medewerkers die minder verzuimen, doordat ze gewoon fitter zijn. Mooi extra voordeel is dat het grootste deel van de training tijdens de pauze gebeurt. Wat ga ik doen: Met een vitale lunch training zorg ik voor alles dus: Ongedwongen, gezellige, leerzame training hoe medewerkers vitaler kunnen worden, zijn en blijven en een gezonde lunch. Medewerkers direct handvatten hebben om mee aan de slag te gaan. Ik laat de 5 pijlers zien en ervaren om vitaliteit te vergroten, dus, beweging, voeding, ontspanning, mentaal en actie ondernemen. Voor de lunch ga ik wandelen, daarin ga ik lichte oefeningen doen, mensen ervaren direct wat dit doet. De gezonde lunch wordt bezorgd, dus daar heb jij geen omkijken naar. Dan is de lunch op en dan?

Na de lunch training hebben je medewerkers inzicht in wat ze doen en wat niet en hoe ze dit kunnen veranderen. De ervaring leert dat mensen gemiddeld 30 dagen nodig hebben om iets automatisch te gaan doen en 90 dagen om het in het systeem te hebben. Als werkgever wil je natuurlijk dat het een blijvend effect heeft, daarom is de vitale lunch training ook een aftrap voor een traject. Dit traject kan in een groep of individueel.

Ter indicatie de financiële investering is slechts: € 250 euro en € 10,50 pp voor de lunch.

Waarom ik: Mijn specialisatie is verzuimreductie en als integraal leefstijl en vitaliteits coach en trainer, weet ik natuurlijk als geen ander wat en waarom vitale medewerkers zo belangrijk zijn en wat de enorme winst is voor jou als werkgever. Daarnaast heb ik 20 jaar ervaring als voedingscoach en door de integrale aanpak van vitaliteit komt er een echte verandering. Met mijn passie humor en brutaal eerlijke kijk neem ik je medewerkers mee om te laten ervaren hoe is het om vitaler te zijn, maar vooral om te blijven. Want waarom moet eerst het verzuim hoog zijn om actie te ondernemen? Voorkomen is nog altijd beter. Juist het preventief en actief bezig zijn met vitaliteit zorgt voor minder uitval.

Wat anderen zeggen: De presentaties van Linda waren erg duidelijk, ze sloten aan bij wat ik nodig heb en zorgt dat ik mijn levensstijl onder de loep ga nemen. Het zet je aan het denken en het werkt thuis nog door. Heel waardevol! – Angeline- Super dag gehad! Ze weet waar ze het over heeft en heb er zeker iets aan. Ik kijk uit naar het groepstraject. Super bedankt. - Melanie-

Profiteren van: Vitale lunch training, als start voor verzuimreductie?

Bedrijf : Je Vitale Zaak
Contactpersoon : Mevr. L. Lahaije
Telefoonnummer : 06-42540681
E-mail adres : linda@jevitalezaak.nl
Geldig tot : 30-4-2019

Reageren op deze aanbieding in Weert