Ademspecialist Ellen Schouten in Weert

Ademspecialist Ellen Schouten: Een nieuwe manier van ademen.

Over Ademspecialist Ellen Schouten

Ademspecialist Ellen Schouten valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Weert.

Ellen Schouten runt sinds 2005 haar eigen logopediepraktijk in Weert. Ellen is in 1996 afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven als logopedist. Ellen heeft een nieuw therapieprogramma ontwikkeld genaamd 'de ademspecialist'. Wilt u ook graag een nieuwe manier van ademen ontdekken? Dan bent u bij Ademspecialist Ellen Schouten aan het juiste adres.

Waarom zou u kiezen voor een ademspecialist? Ellen krijgt als paramedicus dagelijks te maken met cliƫnten die met een bepaalde hulpvraag bij haar komen. Deze hulpvraag doet vaak een beroep op de vaardigheden en kennis die Ellen als therapeut gericht uitoefent. Ellen heeft zich gespecialiseerd in ademtherapie.

Heeft u last van hyperventilatie, slaapapneu, COPD of astma? En wilt u graag leren hoe u met 'anders ademen' klachten kunt behandelen of kunt voorkomen? Dan bent u bij Ademspecialist Ellen Schouten aan het juiste adres.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Ademspecialist Ellen Schouten? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ademspecialist Ellen Schouten uit de rubriek paramedisch centrum uit Weert is gevestigd aan de Wiekendreef 29 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20263245.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Ademspecialist Ellen Schouten zijn o.a. :