Anke Custers Natuurlijk met voeding in Hunsel

Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding!

Over Anke Custers Natuurlijk met voeding

Anke Custers Natuurlijk met voeding valt onder de rubriek coaching in Weert.

Voeding heeft een zeer grote invloed op uw gezondheid, door op een gezonde en verantwoorde manier met voeding om te gaan zult u merken dat u een energieker en gezonder mens wordt! Orthomoleculaire geneeskunde wordt voornamelijk ingezet om de gezondheid te bevorderen met behulp van vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiƫle vetzuren. Op deze manier dragen we bij aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam, Anke Custers- Houben helpt u graag op weg naar een lichaam en geest in topconditie!

Waarvoor kunt u bij mij terecht;

* Overgewicht

* Depressieve klachten

* Hormonale klachten

* Chronische vermoeidheid

* Reumatische klachten

* Huidklachten

* Darmklachten (prikkelbare darm)

* Slaapproblemen

* Diabetes mellitus

* Allergieƫn

Als aanvulling op de orthomoleculaire therapie gebruik ik de Electro acupunctuur. Op deze manier zijn tekorten van vitamines en mineralen meetbaar en kunnen o.a. intolerantie voor bepaalde voeding gevonden worden. De acupunctuurpunten, die verbonden zijn met verschillende lichaamsorganen, worden gemeten op de huid. Hierbij worden geen naalden gebruikt, maar een meetgriffel. Op deze manier kan de energiehuishouding van het lichaam in kaart worden gebracht. Electro acupunctuur is een natuurlijke behandelwijze om de balans van het lichaam te helpen herstellen. Het is een natuurlijke en veilige manier op het lichaam de juiste signalen te geven om het zelf herstellend vermogen aan te spreken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anke Custers Natuurlijk met voeding uit de rubriek coaching uit Weert is gevestigd aan de Jaspersstraat 7 in Hunsel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50637428.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anke Custers Natuurlijk met voeding zijn o.a. :