B&B Halte 46 in Weert

B&B Halte 46: De B&B in de Weerter binnenstad!

Over B&B Halte 46

B&B Halte 46 valt onder de rubriek hotel uit Weert.

Bent u opzoek naar een comfortabel verblijf met een overheerlijk ontbijt? Dan bent u bij B&B Halte 46 aan het juiste adres!

Over mij:

Ik ben uw gastvrouw, Chantal van Eijndhoven. Na 20 jaar gewerkt te hebben als secretaresse, heb ik besloten om een B&B te starten boven Café Tramhalt, waar u s'avonds nog kan genieten van een borreltje. Ik sta altijd voor uw klaar met extra informatie over Weert.

B&B Halte 46 beschikt over wifi, 2 ruime tweepersoonskamers met een gedeelde woonkamer, keuken en badkamer. U kunt ook het hele appartement huren. 'S ochtends wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd door uw gastvrouw.

Weert is onlangs gekozen tot de groenste regio van de wereld. Weert is al 600 jaar oud, maar toch nog springlevend. U heeft de mogelijkheid om excursies te boeken via uw gastvrouw.

B&B Halte 46 beschikt over een eigen ingang, de hal geeft u toegang tot de keuken, woonkamer, 2 ruime slaapkamers en een luxe gezamenlijke badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de gang bevindt zich ook nog een tweede toilet.

Onze kamers beschikken over een tweepersoons boxspring, zitje, wastafel, flatscreen tv, badjassen en een klein dakterras.

Voor meer informatie kunt u altijd op onze website terecht!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Halte 46 uit de rubriek hotel uit Weert is gevestigd aan de Maasstraat 46 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21432266.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij B&B Halte 46 zijn o.a. :