Bergmans Data Intelligence in Weert

Bergmans Data Intelligence

Over Bergmans Data Intelligence

Bergmans Data Intelligence valt onder de rubriek automatisering uit Weert.

Marcel Bergmans is al meer dan 15 jaar Business Intelligence Specialist. Hij heeft in deze tijd uitgebreide kennis en ervaring in dit vakgebied opgebouwd. Hij is communicatief zeer sterk, flexibel, integer en veelzijdig.

Marcel Bergmans is Business Intelligence Specialist met expertise tot het automatiseren van u informatievoorziening en controle te krijgen van uw Business.

Wilt u graag uw klantenservice uit handen geven? Dan is een Contact Center die gespecialiseerd is in het afhandelen van klantcontacten via diverse communicatiekanalen wellicht interessant voor u.

In het begin van de 21e eeuw mag het contact center concept zich nog altijd verheugen in een groeiende belangstelling. Opvallend is de 'omarming' van het concept door de publieke sector. Ook is het goed te zien dat de technologie laagdrempelig beschikbaar is geworden voor kleinere organisaties. Contact centers zijn niet langer voorbehouden aan grotere organisaties.

Verder is Marcel ook een specialist in computers. Heeft u problemen met uw hardware of software? Bij Marcel bent u aan het goede adres voor advies, reparatie, onderhoud en virus oplossingen.

Wilt u meer weten over Bergmans Data Intelligence? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bergmans Data Intelligence uit de rubriek automatisering uit Weert is gevestigd aan de Graanmolen 33 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21526870.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij Bergmans Data Intelligence zijn o.a. :