CK Advies & Administratie in Weert

Het ondersteunen en ontzorgen van ZZP'ers en MKB-ondernemers in hun administratie, belastingzaken en financiële beslissingen.

Over CK Advies & Administratie

CK Advies & Administratie valt onder de rubriek administratiekantoor uit Weert.

Bent u op zoek naar een modern en professioneel advies en administratiekantoor? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! CK Advies & Administratie streeft ernaar om elke ondernemer in Nederland te helpen om een solide administratie op te zetten, en een financieel gezond en winstgevend bedrijf te runnen.

Het gezicht achter CK Advies & Administratie is Chris van den Kerkhof, samen met u gaan we ervoor zorgen dat uw administratie staat als een huis. Als ondernemer wilt u uiteraard bezig zijn met hetgeen waar u goed in bent, namelijk het ondernemen!

CK Advies & Administratie;

* Ontzorgen

* Ondersteunen

* Online samenwerken

* Startersbegeleiding

Samen gaan we kijken naar wat ik voor uw bedrijf kan betekenen, korte lijntjes en duidelijke afspraken is waar ik voor sta.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CK Advies & Administratie uit de rubriek administratiekantoor uit Weert is gevestigd aan de Graafschap Hornelaan 163 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23965471.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij CK Advies & Administratie zijn o.a. :