eLearning eXpert Group B.V. in Nunhem

eLearning eXpert Group B.V. uit Nunhem heeft geen profiel.

Wat doet eLearning eXpert Group B.V. in Nunhem

eLearning eXpert Group B.V. is een opleiding uit Weert. Men is gevestigd aan de Hoogstraat 31. Het telefoonnummer van eLearning eXpert Group B.V. in Nunhem is 047-5452257.

Is eLearning eXpert Group B.V. in Nunhem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Weertonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

eLearning eXpert Group B.V. in Nunhem valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Weert levert onder andere :

Door onze jarenlange ervaring met e-learning voor bedrijven kunnen we je behoeden voor vele valkuilen. Daarnaast zien wij het als onze taak om een brug te vormen tussen techniek en gebruiker. Zodat je weet waar je aan toe bent als je met ons in zee gaat. Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het succesvol implementeren van professionele e-learning programma's. We zijn gefocust op de praktijk. Theorie alleen zoveel als nodig is. No-nonsense en met beide voeten op de grond. De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen op meer dan 15 jaar e-learning ervaring. Wij leren zelfstandige ondernemers en bedrijven hoe ze e-learning toevoegen aan hun dienstverlening. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review