Evelien Hendrickx Beauty in Weert

Evelien Hendrickx Beauty: Verzorging van haren en nagels.

Over Evelien Hendrickx Beauty

Evelien Hendrickx Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Weert.

Alle mensen die van echte schoonheid houden, zijn bij Evelien Hendrickx Beauty aan het juiste adres. Evelien Hendrickx Beauty biedt diverse behandelingen aan op het gebied van nagels en haar.

Evelien Hendrickx Beauty biedt onder andere gellac, nagels met verlenging en hairextensions aan. Het maakt Evelien erg gelukkig om de vrouwen tevreden te houden. Dit kan Evelien Hendrickx Beauty doen door middel van de schoonheidsbehandelingen.

Evelien vindt het geweldig om dames naar buiten zien te lopen met prachtige nagels en haren. Er wordt enkel met de beste producten gewerkt. De gels van Evelien Hendrickx Beauty komen van het merk CNI. Deze gels zijn hypoallergeen en verdraagbaar voor iedereen. Met de hairextensions werkt Evelien met greathair. Dit is 100% echt haar en zijn van de beste kwaliteit. Evelien Hendrickx Beauty is gespecialiseerd in nagels met handpainted design, nagelbijters en extensions overall.

Het bedrijf van Evelien Hendrickx Beauty is uniek. Evelien Hendrickx Beauty biedt namelijk diensten aan die andere niet aanbieden op het gebied van nagels en design. Van elk bos haar maakt Evelien mooie lange lokken. Geen uitdaging is Evelien teveel!

Wij vrouwen verdienen het beste en mogen ons zelf gerust verwennen. Evelien helpt u met mooie verzorgde nagels of hairextensions. Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op de Facebook pagina. Voor vragen kunt u ook altijd contact met Evelien opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Evelien Hendrickx Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Weert is gevestigd aan de Ittervoorterweg 27 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 30730203.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Evelien Hendrickx Beauty zijn o.a. :