Finens in Weert

Administratiekantoor voor het MKB!

Over Finens

Finens valt onder de rubriek financieel adviseur uit Weert.

Als ondernemer bent u uiteraard bezig met hetgeen waar u goed in bent; ondernemen. Daarnaast zijn de financiële zaken van essentieel belang om vooruit te kunnen blijven gaan. Financiële duidelijkheid op elk gewenst moment.

Finens is uw aangewezen partner wanneer u overzicht wilt in uw financiële situatie en hierdoor uw bedrijf klaar kunt stomen voor de toekomst, Wij van Finens richten ons op waar u in deze tijd écht behoefte aan heeft namelijk; een goed en eerlijk advies op alle financiële vlakken, op die momenten dat het voor u nodig is. Persoonlijk, kundig en dichtbij, zodat u snel kunt schakelen.

Diensten;

* Salarisadministratie

* Financiële administratie

* Fiscaal

* Advies

Wanneer u besluit om ons in te schakelen zullen we eerst een persoonlijk gesprek inplannen, op deze manier kunnen wij een plan van aanpak samenstellen. Korte lijntjes en een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Finens uit de rubriek financieel adviseur uit Weert is gevestigd aan de Beekstraat 54 kamer 204 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0495-230030.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Finens zijn o.a. :