Freelance Tekenaar/Ontwerper in Budel

Freelance Tekenaar/Ontwerper uit Budel heeft geen profiel.

Wat doet Freelance Tekenaar/Ontwerper in Budel

Freelance Tekenaar/Ontwerper is een kunstenaar uit Weert. Men is gevestigd aan de Esdoorn 11. Het telefoonnummer van Freelance Tekenaar/Ontwerper in Budel is 06-34484226.

Is Freelance Tekenaar/Ontwerper in Budel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Weertonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Freelance Tekenaar/Ontwerper in Budel valt onder de rubriek kunstenaar. Een kunstenaar uit Weert levert onder andere :

Mijn naam is Daniel van der Meulen, 30 jaar en heb een Grafische opleiding afgerond. Ik heb momenteel een full-time baan maar zoek graag iets voor erbij of om op opdracht te tekenen... De voorbeelden die U ziet zijn meer gericht op mijn persoonlijke situatie, maar zo krijgt U een indruk van mijn stijl, ik kan over elk onderwerp iets ontwerpen. Ik vraag een kleine vergoeding omdat ik beginnend ben met het Freelance tekenen en ontwerpen. Bijgevoegd zijn enkele voorbeelden van mijn ontwerpen en tekeningen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kunstenaar

  • Muurschilderij

    Unieke & op maat gemaakte muurschilderingen en decoratie.. Trefwoorden van Muurschilderij : muurschilderingen, creatieve muurschilderingen, kunst op de muur, schilderen op doek, muurschildering kinderkamer, muurschildering woonkamer, schilderen reclame, moderne kunstenaar.

    tel. 06-16801604, Wessemstraat 9, 6004XB in Weert

    Meer over Muurschilderij contact website