Hondenboetiek Valkenswaard in Weert

Hondenboetiek Valkenswaard: Alles om uw hond helemaal te verwennen.

Over Hondenboetiek Valkenswaard

Hondenboetiek Valkenswaard valt onder de rubriek webshop uit Weert.

Zoekt u een bedrijf die handige en leuke artikelen voor honden verkoopt? Dan bent u bij Hondenboetiek Valkenswaard aan het juiste adres.

U kunt kiezen uit een groot aanbod artikelen en producten. Hieronder ziet u de rubrieken waar u uit kunt kiezen. De rubrieken:

- Eetbakken, curver, auto accessoires, fiets accessoires, hondenkleding, draagtassen, halsbanden en riemen, kennels, lief lifestyle, lekkernij, speelgoed, manden en bankjes, transport, Tre-Point, trimtafels, verzorging, super sale en producten/artikelen die nieuw binnen zijn.

Wanneer u boven de €70 besteld, dan zal uw bestelling gratis verzonden worden. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in de showroom. De openingstijden van de showroom ziet u hieronder terug:

- Maandag: Op afspraak

- Dinsdag: 13:00-17:00

- Woensdag: Op afspraak

- Donderdag: Op afspraak

- Vrijdag: Op afspraak

- Zaterdag: 13:00-17:00

- Zondag: Gesloten

U kunt de webshop bekijken voor het aanbod en meer informatie. Heeft u een vraag aan Hondenboetiek Valkenswaard? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U kunt ook langskomen in de winkel.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenboetiek Valkenswaard uit de rubriek webshop uit Weert is gevestigd aan de Geuzendijk 24 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20883071.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Hondenboetiek Valkenswaard zijn o.a. :