Jij Bent Oke in Nederweert

Mindfulness Begeleiding Training Coaching

Over Jij Bent Oke

Jij Bent Oke valt onder de rubriek coaching uit Weert.

Bent u op zoek naar een trainer of coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en welbevinden? Zoek dan niet verder en kijk eerst eens op de website van praktijk Jij bent Oké, of lees een van de columns die ze schrijft in de rubriek Mindfulness voor Nederweert24.

De eigenaresse is Lisette Poell. Zij is een professionele coach die werkt vanuit het gedachtengoed Mindfulness en kan zowel particulieren, bedrijven en overheid tot haar klantenkring rekenen.

Je kunt bij haar terecht voor coach-trajecten. Maar ook voor cursussen en workshops. Denk aan mindfulness, intuïtief schrijven en projecten waarin ze samenwerkt met andere professionals zoals Sancai en EquiJoy. Op verzoek van een opdrachtgever en voor bepaalde doelgroepen stelt zij aparte programma’s samen.

Aan de basis van het werk staat bewustwording van je eigen rol in alles wat je in het leven tegenkomt. Zo kan bijvoorbeeld een training Mindfulness je een aantal tools in handen geven zodat er bewustzijn ontstaat over jezelf en jezelf in de omgeving. Maar het geeft je ook handvaten om uiteindelijk een eigen plan te maken waarbij voor velen zelfzorg een essentieel onderdeel vormt dat structureel aandacht vraagt zodat mensen bijvoorbeeld niet weer opnieuw afglijden of in een burn-out terecht dreigen te komen.

Heeft u nog vragen voor praktijk Jij bent Oké? Of wilt u meer te weten komen over de diensten worden verleend? Neem dan alvast een kijkje op hun website of neem contact met hun op voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jij Bent Oke uit de rubriek coaching uit Weert is gevestigd aan de Florastraat 91 in Nederweert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52183048.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jij Bent Oke zijn o.a. :