Klussenbedrijf Blank in Budel - Dorplein

Klussenbedrijf Blank gevestigd in Budel - Dorplein. Klussenbedrijf Blank Budel (K-B-B) is een jong en dynamisch bedrijf wat garant staat voor een goede prijs- kwaliteit verhouding. Het familiebedrijf, sinds 2004, staat bekend om zijn klantvriendelijkheid. Al met al is uw klusje met Klussenbedrijf Blank Budel in vertrouwde handen.

Over Klussenbedrijf Blank

Klussenbedrijf Blank valt onder de rubriek klussenbedrijf in Weert.

Klussenbedrijf Blank Budel (K-B-B) is een jong en dynamisch bedrijf wat garant staat voor een goede prijs- kwaliteit verhouding. Het familiebedrijf, sinds 2004, staat bekend om zijn klantvriendelijkheid. Al met al is uw klusje met Klussenbedrijf Blank Budel in vertrouwde handen.

Klantvriendelijkheid Een goede verhouding met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u vertrouwen geven en het door u aan ons gegeven vertrouwen niet beschamen. Een goede communicatie is dan ook erg belangrijk en wij staan dan ook altijd voor u klaar met antwoorden op al uw vragen. De vertrouwensband die op deze manier wordt opgebouwd stopt uiteraard niet bij het einde van het werk, want wij hopen ook in de toekomst voor u te mogen werken.

Sinds 2007 zijn wij ook bezig met montagewerken, als voorbeeld stralingspaneel

Sinds januari 2008 werken wij ook met Gooren Lichtreclame samen

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Klussenbedrijf Blank uit de rubriek klussenbedrijf uit Weert is gevestigd aan de Rector van Nestestraat 188 in Budel - Dorplein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40609949.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Klussenbedrijf Blank zijn o.a. :