Loods-37 in Weert

Loods-37 | Fit & Gezond.

Over Loods-37

Loods-37 valt onder de rubriek sportschool in Weert.

Bij Loods-37 in Weert gaan ze voor resultaat! Je krijgt alle vrijheid om gebruik te maken van de faciliteiten en fitness apparatuur die Loods-37 te bieden heeft, maar je kunt ook de hulp inschakelen van hun trainers. Zij helpen je graag om doelen te stellen én te bereiken! Behalve fitness in Weert, biedt Loods-37 ook advies op het gebied van voeding en leefstijl. Door sport en voeding optimaal te combineren en aan te passen, bereik jij je doelen nóg sneller. Ook personal training in Weert behoort tot de mogelijkheden, zodat je met 1 op 1 begeleiding van een personal trainer jouw sportdoelen kunt bereiken. Een optimaal resultaat bereik je bij sportschool Loods-37 in Weert.

Gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Het is dus logisch dat je je gezondheid zo optimaal mogelijk wilt houden. Gezonder leven is dan ook een voornemen dat veel mensen hebben, maar de uitvoering blijkt vaak net wat lastiger. Bij Loods-37 bieden zij jou de handvaten om een gezonder leven te leiden: met de hulp van hun sportinstructeurs en voedingsconsulente kun je eenvoudig beginnen met een gezondere leefstijl.

Een gezonde voeding en leefstijl hebben een positief effect op de algehele gezondheid. Of je nu wilt afslanken, aankomen of juist specifiek wilt trainen voor een bepaald doel: de voedings-, gezondheids- en gewichtsconsulente van Loods-37 werkt hier samen met jou naar toe. Je krijgt tips over gezonde voeding, bewegen en ontspanning en gaat bewuster leven.

Loods-37 kun je terecht voor onder andere:

- Krachttraining

- Personal training

- Cardio training

- Bedrijfsfitness in Weert

- Powerlifting

- F.I.T. groepsles

- Krav Maga groepsles

- Pole Fitness groepsles

- Yoga groepsles

- Spinning groepsles

- Zumba groepsles

- Boksfit groepsles

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Loods-37 uit de rubriek sportschool uit Weert is gevestigd aan de Doctor Schaepmanstraat 37 in weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 049-5750357.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Loods-37 zijn o.a. :