Marlie Op 't Root in Nederweert

Marlie Op 't Root: Your life, your choice.

Over Marlie Op 't Root

Marlie Op 't Root valt onder de rubriek coaching in Weert.

Marlie Op 't Root is een professionele (revalidatie) coach, spreker en ervaringsdeskundige. Marlie is een spontane, leergierige, inspirerende en motiverende vrouw die u graag weer verder helpt zodat u zich zelf kan helpen. Hoe mooi is het als u uw mooiste leven kan leiden en daar zelf de regisseur van bent.

Marlie Op 't Root heeft zelf eerder een ongeluk gehad en daardoor weet zij wat het is als uw lichaam niet meer doet wat voorheen wel zo was. In 2013 is Marlie Op 't Root gestart met een opleiding in persoonlijke ontwikkeling. Marlie Op 't Root heeft van diverse mentors veel geleerd. Het is Marlie Op 't Root toen duidelijk geworden dat zij met haar verhaal zeker iets kan betekenen voor mensen. Hoe u omgaat met tegenslag bepaalt de kwaliteit van uw leven.

Marlie Op 't Root richt zich op het begeleiden en helpen van mensen zodat zij zichzelf kunnen helpen vanuit hun eigen kracht. Daarnaast is Marlie Op 't Root actief als inspirerend spreekster en biedt zij op basis van haar persoonlijke ervaring 5 concrete stappen naar verandering aan.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Marlie Op 't Root? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Marlie Op 't Root staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marlie Op 't Root uit de rubriek coaching uit Weert is gevestigd aan de Sjeng Vaasstraat 9 in Nederweert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30490237.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marlie Op 't Root zijn o.a. :