Meeleven Verliesbegeleiding in Weert

Meeleven Verliesbegeleiding: Persoonlijke begeleiding vanuit het hart bij afscheid en verlies.

Over Meeleven Verliesbegeleiding

Meeleven Verliesbegeleiding valt onder de rubriek coaching uit Weert.

Leven met verlies of je voorbereiden op het definitieve afscheid; Helaas lukt dit niet iedereen op eigen kracht. Het kan zijn dat het soms nodig is dat iemand u de weg wijst in uw pijn of verdriet. Iemand die u helpt om het verlies en uw emoties in het leven met kracht te kunnen dragen. Iemand die met u meeleeft... Meeleven Verliesbegeleiding wil graag deze 'iemand' voor u zijn.

Het gezicht achter Meeleven Verliesbegeleiding is Nicole van Rijt - Ketelaars. Nicole wilde graag kinderen en volwassenen kunnen begeleiden na een verlieservaring. Daarom heeft zij haar eigen praktijk in verlies- en rouwbegeleiding opgestart, Meeleven Verliesbegeleiding.

Nicole kan u leren hoe u ruimte maakt voor uw pijn en verdriet, zodat ingrijpend verlies de aandacht en ruimte krijgt die het verdient. Daarnaast krijgt u persoonlijke begeleiding bij het sterven. Nicole gunt ieder mens de kans om de laatste fase van het leven bewust en waardig te beleven. Wanneer u in vrede kunt sterven, krijgen nabestaanden ook de kans om in vrede en rust te kunnen rouwen.

U kunt de website even bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Meeleven Verliesbegeleiding? Neemt u dan contact op. U zal altijd netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meeleven Verliesbegeleiding uit de rubriek coaching uit Weert is gevestigd aan de Beekstraat 54 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40700486.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Meeleven Verliesbegeleiding zijn o.a. :