Muurschilderij in Weert

Unieke & op maat gemaakte muurschilderingen en decoratie.

Over Muurschilderij

Muurschilderij valt onder de rubriek kunstenaar in Weert.

Bent u op zoek naar iemand die een muurschildering kan maken voor bijvoorbeeld een kinderkamer of wilt u graag een uniek stukje kunst in uw woonkamer? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres.

Kunstenaar Geert van Heel is zeker geen onbekende in het schildersvak, in zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan in verschillende vormen van het vak. Uiteindelijk heeft Geert zich verder ontwikkelt in het maken van muurschilderingen maar daarnaast schildert hij ook op doek.

Wanneer u specifieke wensen heeft m.b.t. een muurschildering kunt u contact opnemen per mail of neem contact op via de contactgegevens, samen gaan wij kijken naar uw wensen en ideeën en hoe ik hier vorm aan kan geven.

Wilt u graag meer informatie over mijn werk of heeft u andere vraag? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Muurschilderij uit de rubriek kunstenaar uit Weert is gevestigd aan de Wessemstraat 9 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16801604.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Muurschilderij zijn o.a. :