Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg in Echt

Wil jij ook lekker in je vel zitten, je fit en vol levensvreugde voelen?

Over Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg

Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Weert.

We gaan op zoek naar wat jou tegenhoudt om 't leven te leiden dat jij graag wilt

Voel je je depressies? Heb je nergens zin in? Interesseert niets je? Snap je gewoonweg niet waarom? Ben je veelal moe, ook als je net opgestaan bent?

Wordt weer baas over je eigen leven, blij en zorgeloos. Neem de regie terug in eigen handen, zorg voor meer balans en laat je niet zo gemakkelijk uit het veld slaan.

Wellicht gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voor velen is dit gewoonweg niet zo makkelijk.

Ik ben Claudia Wolfs en in 2005 ging ik zelf onderuit. Ik ben mij vervolgens gaan verdiepen en natuurlijke geneeswijzen, met goed resultaat. Mijn eigen proces heeft mij ertoe doen besluiten zelf opleidingen te gaan volgen.

Met mijn kennis en ervaring kan ik nu jou helpen! Mijn behandelingen zijn erop gericht jou te helpen ontdekken waar je klachten vandaan komen, uit te zoeken waar je blokkades zitten, en deze bewust te worden, zodat ze los gelaten kunnen worden. We gaan op zoek naar hetgeen jou belemmerd het leven te leiden dat je graag wil, en jij weer vol vreugde, blij en zorgeloos door het leven kan gaan.

Wil je meer weten, maak dan een afspraak. Want zeg nu zelf: Je bent het waard! Niet geschoten is altijd mis.

Liefs Claudia Wolfs


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Anoniem vrijdag 29 september 2023

5 sterren

“Lieve Claudia, dankjewel dat je gister direct tijd voor mij had toen het zo beroerd ging. Ik was al wekenlang niet mezelf en kreeg het zelfs op vakantie niet voor elkaar. Ruzie en verdriet op de camping tot gevolg! De stress van de weken daarvoor, raakte ik maar niet kwijt. Nergens zin in en alles en iedereen was me teveel. Jij had alle tijd voor mij!! Je loodste me vakkundig door alle emotionele obstakels en gedoe. Pffff, wat een opluchting. Ik voel me nu weer mezelf, geniet van de vakantie, mij man en kinderen. Dankjewel, ook namens mijn man en de kinderen!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Weert is gevestigd aan de Echterstraat 31 in Echt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50956874.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Natuurgeneeswijzen Midden-Limburg zijn o.a. :