Nicky Camp Tentenverhuur in Weert

Nicky Camp Tentenverhuur, voor al uw tenten en podia's.

Over Nicky Camp Tentenverhuur

Nicky Camp Tentenverhuur valt onder de rubriek verhuur uit Weert.

Bent u opzoek naar een professioneel tentenverhuurbedrijf? Dan bent u bij Nicky Camp Tentenverhuur aan het juiste adres.

Ons tentenverhuur bedrijf heeft al generaties lang ervaring in het plaatsen en opzetten van tenten. Wij bouwen tenten door heel Nederland en Belgiƫ Met een eigen zeilmakerij en werkplaats kunnen we garanderen dat we de beste kwaliteit leveren. Ook gebruiken we brandwerend M2 zeildoek voor toegevoegde veiligheid.

De tenten die wij aanbieden:

Aluhallen

Deze is 10 meter breed en word altijd met 5 meter verlengt. De zijkant hoogte is 3 meter, nokhoogte 5 meter. Leverbaar met dichte zijkanten en/of raamzeilen.

Pagodetenten

Leverbaar als 3x3, 4x4 en 5x5. Zijkant is 2.30 meter hoog. Tenten kunt u door middel van regengoten verbinden.

Partytenten.

Deze partytenten zijn leverbaar in 5 of 7 meter breed, en kunnen verlengt worden met 2.5 of 5 meter. De party tenten van 5 meter breed kunnen max 30 meter lang gebouwd worden, de partytenten van 7 meter breed kunnen max 50 meter lang gebouwd worden.

Stretchtenten.

Deze is leverbaar als 10x15. Een stretch tent is gemaakt van flexibel hightech doek. Je kan grotendeels zelf bepalen waar de zijpalen en middenmasten gezet worden. Leverbaar met aluminium of houten palen.

Daarnaast bieden wij ook podiums aan in veel verschillende maten. Indien nodig worden de podia geleverd met een trapje, de podia word afgerokt zodat deze mooi afgewerkt zijn. Het is mogelijk de podia te overkappen zodat ze in weer en wind gebruikt kunnen worden voor elk evenement.

Heeft u nog vragen? dan kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nicky Camp Tentenverhuur uit de rubriek verhuur uit Weert is gevestigd aan de Martinushof 9 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29018562.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Nicky Camp Tentenverhuur zijn o.a. :