Praktijk Hart In Verbinding in Eindhoven

Praktijk Hart In Verbinding uit Eindhoven heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk Hart In Verbinding in Eindhoven

Praktijk Hart In Verbinding is een coaching uit Weert. Men is gevestigd aan de Jericholaan 79. Het telefoonnummer van Praktijk Hart In Verbinding in Eindhoven is 040-2422096.

Is Praktijk Hart In Verbinding in Eindhoven uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Weertonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk Hart In Verbinding in Eindhoven valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Weert levert onder andere :

Soms kunnen er momenten zijn dat je de balans in je leven kwijt bent. Is dit het nu? Doe ik wat ik werkelijk wil? Hoe ga ik om in deze situatie? Ik ben ziek en ik heb pijn en ik heb ondersteuning nodig? Wie ben ik en wat wil ik? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig wat aura's en chakra's te vertellen hebben? lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Elke Coaching

  Persoonlijke-, relatie-, organisatie en verzuim coaching . Trefwoorden van Elke Coaching : Systemisch Coach, organisatie coaching, coaching praktijk, persoonlijke begeleiding, persoonlijke coaching, teamcoaching, intervisiebegeleiding, individuele coaching, persoonlijke ontwikkeling, familie opstellingen, online coaching, themabijeenkomsten.

  tel. 06-53477004, Jan Tooropstraat 16, 5642AK in Eindhoven

  Meer over Elke Coaching contact website

 • Praktijk Erna Basten

  Veranderingstherapeut. Trefwoorden van Praktijk Erna Basten : ervaringstherapeut, coaching praktijk, weer in balans komen, mentaal sterker worden, meer energie hebben, coaching voor vrouwen, coaching voor kinderen, terug in balans, .

  tel. 06-41437661, Aurora 3, 5591 PL in Heeze

  Meer over Praktijk Erna Basten contact website