Praktijk OverHoop in Weert

Praktijk OverHoop: Ondersteuning op professioneel en persoonlijk vlak.

Over Praktijk OverHoop

Praktijk OverHoop valt onder de rubriek coaching uit Weert.

De drijvende kracht achter Praktijk OverHoop is Elsje Wessels. Elsje biedt mensen ondersteuning aan op professioneel en persoonlijk vlak. Dit doet Elsje door middel van training, coaching en therapie.

Heeft u het gevoel dat u vast zit? Dat u blijft hangen in een patroon van oud gedrag en gevoel? Elsje helpt u graag om dit gevoel kwijt te raken. Het idee van Elsje is dat de kern van de mens altijd heel blijft en dat er hoop is. Elsje kan u als psychosociaal therapeut helpen, om via gesprekken, weer vat te kunnen krijgen op uw leven en de situatie waar u in zit.

In haar praktijk begeleidt Elsje mensen die uit balans zijn geraakt. U zult samen met Elsje zoeken naar een nieuw evenwicht. In haar benadering streeft Elsje naar zelfredzaamheid, weerbaarheid en onafhankelijkheid.

Naast de therapie en coaching trajecten biedt Praktijk OverHoop ook cursussen aan. Zo kunt u o.a kiezen uit de cursus mindfulness.

Meer informatie kunt u terug vinden op de website. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op. Praktijk OverHoop staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk OverHoop uit de rubriek coaching uit Weert is gevestigd aan de Noordkade 2 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22312898.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk OverHoop zijn o.a. :