Ristorante Porta Mosa in Weert

Ristorante Porta Mosa: Typische Zuid-Italiaanse keuken

Over Ristorante Porta Mosa

Ristorante Porta Mosa valt onder de rubriek restaurant uit Weert.

Welkom bij Porta Mosa. De typische zuid-Italiaanse keuken. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten.

Wij bestaan al meer dan 19 jaar. Oorspronkelijk is Nicola Balzano opgegroeid in Zuid Italië. In Venetië leerde Nicola de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken kennen. Per toeval kwam hij in Nederland terecht waar hij verliefd werd. En dat was zijn reden om hier te blijven.

Wij bieden twee keer per jaar een Italiaanse avond. Hierbij kunt u genieten zoals u op vakantie bent met live artiesten uit Italië en speciale gerechten zoals ossobuco, frutti di mare en natuurlijk heerlijke verse producten.

Ook organiseren wij enkele malen per jaar een culinaire reis naar Italië. Meestal in mei en in oktober heeft u als gast de mogelijkheid om mee te gaan. Dit is een 7 daagse, geheel verzorgde reis en gaan we genieten van Italië. Van de cultuur, het heerlijke klimaat. Maar natuurlijk bezoeken we ook verschillende proeverijen en zullen samen heerlijke gerechten gaan maken.

Wilt u graag meer informatie? neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ristorante Porta Mosa uit de rubriek restaurant uit Weert is gevestigd aan de Maaspoort 31 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53691390.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Ristorante Porta Mosa zijn o.a. :