Schildersbedrijf Smeets Steyvers in Weert

Schildersbedrijf Smeets Steyvers is een dynamisch bedrijf dat garant staat voor betaalbaar vakmanschap, ongeacht de omvang van de schildersklus

Over Schildersbedrijf Smeets Steyvers

Schildersbedrijf Smeets Steyvers valt onder de rubriek schilder in Weert.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat iedere dag weer streeft naar perfectie bent u bij ons aan het juiste adres! Ook voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding komt u naar ons schildersbedrijf.

Wij kunnen u onder meer van dienst zijn op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, product- en kleuradvies, behangwerk, houtrotherstel, spuitwerkzaamheden, wand- en plafondafwerking, stucwerk en meer.

Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk voor instellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn een allround schildersbedrijf en staan garant voor vakkundige uitvoering van de werkzaamheden in en aan uw pand. Schildersbedrijf Smeets Steyvers is een dynamisch bedrijf dat garant staat voor betaalbaar vakmanschap, ongeacht de omvang van de schildersklus.

Schildersbedrijf Smeets Steyvers is van alle markten thuis. Zo verzorgen wij voor u o.a.

- Houtrotherstel - Scan/glasvezel plakken - Binnen- en buitenschilderwerk - Spuitwerkzaamheden (o.a. Latex vanaf 6,00 p m2) - Behangwerk - Glas zetten - Wand- en plafondafwerking - Monumentaal schilderwerk - Herstellen van water- en brandschade - Product- en kleuradvies - Stukadoorswerkzaamheden - Brandvertragend spuitwerk

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop! Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met de allerbeste producten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Pieter dinsdag 2 december 2014

5 sterren

“Prijs kwaliteit is dik in orde komen afspraken namen hebben zelf na dat ze klaar waren de vloer gezogen Werken zeer netjes”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Schildersbedrijf Smeets Steyvers uit de rubriek schilder uit Weert is gevestigd aan de Graswinkellaan 151 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11380755.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schildersbedrijf Smeets Steyvers zijn o.a. :