Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching in Weert

Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching: Een snelle manier om van je angst blokkades af te komen.

Over Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching

Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching valt onder de rubriek coaching uit Weert.

De drijvende kracht achter Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching is de gelijknamige Serge Caelers. Serge is een erkend lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten. Door Serge zijn ruime ervaring op het gebied van therapeut en coach kan Serge u op de juiste wijze bijstaan en ondersteunen waar nodig.

Bij Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching kunt u onder andere terecht voor:

- Lifecoaching: Serge staat graag voor u klaar om u de juiste handvaten te geven zodat u weer controle over uw eigen leven krijgt. Maar ook om jezelf weer vertrouwen te geven zodat jij je vrij kunt voelen en gelukkig kan zijn.

- Hypnotherapie: Met behulp van deze therapie krijgt u weer toegang tot uw onderbewustzijn. Vaak ligt daar de oplossing tot uw problemen.

- EMDR: Een sterke techniek om angsten, fobie├źn en trauma's aan te pakken. Deze techniek werkt op vrij relatief korte termijn.

Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching staat graag voor u klaar om onder andere de volgende punten aan te pakken:

- Angsten

- Slapeloosheid

- Hooggevoeligheid

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching uit de rubriek coaching uit Weert is gevestigd aan de Noordkade 41A in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46240387.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Serge Caelers EMDR - Hypnotherapie - NLP en Lifecoaching zijn o.a. :