Studio De Eik in Weert

Studio De Eik uit Weert heeft geen profiel.

Wat doet Studio De Eik in Weert

Studio De Eik is een massage uit Weert. Men is gevestigd aan de Dijkerstraat 48. Het telefoonnummer van Studio De Eik in Weert is 06-43050645.

Is Studio De Eik in Weert uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Weertonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Studio De Eik in Weert valt onder de rubriek massage. Een massage uit Weert levert onder andere :

De drijvende kracht achter Studio De Eik is Sylvia Geelen-Bongaerts. Met veel passie en plezier bezorgd ze jouw een ontspannen massage om weer helemaal bewust te worden van jouw lichaam. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Feet & Inner Wellness

  Bij Feet & Inner Wellness bent u op het juiste adres voor een ontspannende en therapeutische voetref. Trefwoorden van Feet & Inner Wellness : meridiaanbehandeling, reflexzonetherapie, rug massage, rug behandeling, nek massage, schoudermassage, Tibetaanse detox rugbehandeling, fonoforese behandeling, voetreflex, Weert.

  tel. 0495-530049, Achterstestraat 151, 6004AX in Weert

  Meer over Feet & Inner Wellness contact website

 • TopChiro

  Traditionele en Wetenschappelijke Zorg.. Trefwoorden van TopChiro : nek klachten, artrose, rug klachten, chiropractie bij kinderen, hernia, Chiropractie, schouder klachten, praktijk voor chiropractie, .

  tel. 0495-700256, Maasstraat 31, 6001EB in Weert

  Meer over TopChiro contact website