Vita Sensus in Stramproy

Vita Sensus uit Stramproy heeft geen profiel.

Wat doet Vita Sensus in Stramproy

Vita Sensus is een massage uit Weert. Men is gevestigd aan de Amentstraat 15. Het telefoonnummer van Vita Sensus in Stramproy is 06-41097474.

Is Vita Sensus in Stramproy uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Weertonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Vita Sensus in Stramproy valt onder de rubriek massage. Een massage uit Weert levert onder andere :

De zomer is weer in aantocht, voor vele is dit de periode om weer gezonder te gaan leven en weer meer te gaan sporten. Hierbij kan ik je helpen! Mijn naam is Judith Reijnen, naast het geven van sporttrainingen en massages kun je bij mij als bedrijf zijnde ook een stoelmassage boeken. Dit zorgt voor gezondere en productievere medewerkers en uiteraard minder ziekteverzuim. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Feet & Inner Wellness

  Bij Feet & Inner Wellness bent u op het juiste adres voor een ontspannende en therapeutische voetref. Trefwoorden van Feet & Inner Wellness : meridiaanbehandeling, reflexzonetherapie, rug massage, rug behandeling, nek massage, schoudermassage, Tibetaanse detox rugbehandeling, fonoforese behandeling, voetreflex, Weert.

  tel. 0495-530049, Achterstestraat 151, 6004AX in Weert

  Meer over Feet & Inner Wellness contact website

 • TopChiro

  Traditionele en Wetenschappelijke Zorg.. Trefwoorden van TopChiro : nek klachten, artrose, rug klachten, chiropractie bij kinderen, hernia, Chiropractie, schouder klachten, praktijk voor chiropractie, .

  tel. 0495-700256, Maasstraat 31, 6001EB in Weert

  Meer over TopChiro contact website