wellcoll in Sittard

WellColl | Voor het herstellen van schades aan personenauto's, oldtimers, caravan, campers en bedrijfswagens <3500 kg.

Over wellcoll

wellcoll valt onder de rubriek autoschade in Weert.

wellcoll is een familiebedrijf gestart in 1953 in autoschade te Limburg. Zowel voor de particuliere en zakelijke markt repareren de autospuitenrijen van wellcoll voor verzekeraars en leasemaatschappijen autoschade, caravanschade, hagelschade en ruitschade. De passie voor het automobiel leerde wellcoll oldtimers te restaureren. Voor autoschade zijn zij aangesloten bij AAS Schadeherstel, voor Caravan en Camper service zijn zij aangesloten bij Omnia Caravan en Camper specialisten.

Voor de zakelijke markt levert en monteert wellcoll efficiency verhogende houten en metalen bedrijfswageninrichtingen, dubbele cabines, koelwagen, food-trucks en voertuigvolgsystemen. Ook met de autobelettering zorgt wellcoll ervoor dat uw auto en bedrijfswagen positief opvalt. Onder het label RentaRolla Autoverhuur Limburg & Autolease Limburg is wellcoll een veelzijdige mobiliteitsdienstverlener middels autoverhuur, shortlease, starterslease, young-timerlease en deelauto concepten. Als servicepunt van het landelijke kentekenloket kunt u bij alle wellcoll vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert een kenteken van een auto, caravan, camper of motorfiets overschrijven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen met één van de vestigingen van WellColl.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

wellcoll uit de rubriek autoschade uit Weert is gevestigd aan de Milieuparkweg 2 in sittard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-758085.

Diensten en producten voor autoschade

Trefwoorden die horen bij wellcoll zijn o.a. :