Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

Hoe ga jij om met het nieuwe normaal?

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

Voor de meesten onder ons is de "normale" werkweek weer aangebroken. Maar wat is eigenlijk nog normaal? En hoe speel jij in op het nieuwe normaal?

Eén ding is zeker: je training en consultancy (ook) online aanbieden zal niet meer weggaan. Het was al een belangrijke trend. Corona heeft alles in een stroomversnelling gebracht.

Om je wat inspiratie te geven zijn hier een paar artikelen die je op weg helpen als jij je wilt oriënteren op de mogelijkheden voor jouw bedrijf. • In het artikel "Kun je geld verdienen met een online leeromgeving?" lees je hoe een eigen LMS soms onverwachte kansen biedt. • Wil je de belangrijkste stappen weten die nodig zijn om e-learning te ontwikkelen? Lees dan het artikel: "Een online training ontwikkelen? Zo doe je dat!" • Misschien heb je al een of meerdere live trainingen "op de plank" liggen. Perfect, dat scheelt je veel werk. Maar..... er komt toch meer bij kijken dan je syllabus als PDF-bestand online zetten. In het artikel "5 Tips om je live content naar e-learning om te zetten" lees je waar je op moet letten.

• Weet je waar bijna iedereen plezier in heeft? Het maken van een quiz. Niet alleen op TV scoren quizprogramma's hoog, ook als werkvorm zijn quizzen leuk en nuttig!

Geplaatst op dinsdag 25 augustus 2020.

Over eLearning eXpert Group B.V.

Dit bericht is geschreven door eLearning eXpert Group B.V.. Het bedrijf valt onder opleiding uit Weert. Trefwoorden van eLearning eXpert Group B.V. uit Roggel : e-learning, opleiding zelfstandige ondernemer, opleidingen, workshop, ontwikkelmethode, trainingen, opleidingen kleine bedrijven, rendement behalen.

Lees meer over eLearning eXpert Group B.V..