Nieuw jaar - Nieuwe kansen - Unieke eenmalige aanbieding

wil jij graag iets in beweging brengen, graag nodig ik jou uit!

Nieuw jaar - Nieuwe kansen - Unieke eenmalige aanbieding

Nieuw jaar - Nieuwe kansen - Unieke eenmalige aanbieding

Alle ophef rondom de beslissing van slechts één zorgverzekeraar heeft ook iets positiefs bijgedragen.

Het is nl niet de zorgverzekeraar maar wijzelf, jij & ik, die verantwoordelijk zijn voor de gewenste verandering! Zo ben ik erachter mogen komen dat ik niet langer wil overtuigen met behaalde diploma’s en/of woorden die zonder ervaring van geen betekenis kunnen zijn. Ik wil er graag betekenis aan geven!

En de enige manier is door je een ervaring op te laten doen! Een ervaring in de vorm van een gesprek of behandeling. Iets in beweging brengen. Het is nl de ervaring die doet veranderen. Alleen de ervaring leert je anders zien. Dát zal iets in beweging brengen!

Wil jij graag iets veranderen, iets in beweging brengen of gewoon ervaren wat het met je doet? Graag nodig ik je uit!

Maak een 1e afspraak deze maand (januari) tegen de prijs die jouw zorgverzekeraar vergoed en ervaar het zelf om er ook betekenis aan te kunnen geven!

Vergoed jouw zorgverzekeraar niet meer ( of ben je niet aanvullend verzekerd )dan zal de consultprijs de prijs van een gemiddelde vergoeding zijn. Stuur me dan een PB. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Hartelijke groet, Simone??

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019.

Over Simone Brands Praktijk de Wandeling

Dit bericht is geschreven door Simone Brands Praktijk de Wandeling. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Weert. Trefwoorden van Simone Brands Praktijk de Wandeling uit Nederweert : motiveren, inspireren, natuur-geneeskunde,therapeut,wandel-coach,zijn-balans,persoonlijke groei,leefstijl.

Lees meer over Simone Brands Praktijk de Wandeling.