WORD Basis Groepscursus

Binnenkort organiseren wij wederom een groepscursus WORD Basis te Weert..

WORD Basis Groepscursus

Word is het tekstverwerkingsprogramma van Microsoft. Met Word kunt u standaardbrieven, memo’s, faxen, enveloppen en etiketten en andere documenten maken. De opmaak van uw documenten heeft u in eigen hand. U kunt de grootte, de stijl en de kleur van het lettertype controleren. U kunt de lay-out van het document zelf ook aanpassen door de marges, de tabs en de groepering van de pagina’s te wijzigen. In Word is het zelfs mogelijk om grafieken, lijsten, en afbeeldingen te creëren. U kunt Word ook gebruiken om tabellen te maken waarin u informatie opslaat en berekeningen te laten uitvoeren.

U wilt graag weten hoe u dit alles “in de vingers” krijgt? Dan is onze praktijkgerichte basiscursus Word zéér zeker iets voor u!

Inhoud van de cursus: Kijk op onze website. Groep: max. 6 deelnemers. Locatie: Weert. Uw investering: Slechts 95 euro, incl. btw en naslagwerk (e-book).

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018.

Over JB Training & Advies

Dit bericht is geschreven door JB Training & Advies. Het bedrijf valt onder opleiding uit Weert. Trefwoorden van JB Training & Advies uit Weert : computercursus, computertraining, privétraining, visuele communicatie, computer, website, computer begeleiding, office, windows, internet, email, social media, fotobewerking, word, excel, powerpoint, outlook.

Lees meer over JB Training & Advies.